Telefoon

06 538 190 04

Over ons

OVER ONS

BOERS WESTLAND & BOERS TRADING DEMOLITION

Op transport moet je kunnen vertrouwen

Transport is een dienstverlening. Cruciaal voor ieder project is het op tijd en juist verwerken van afval, afvoeren en aanvoeren van containers, dat is waar we naar streven en voor staan.
Onze kraanwagen komt ook graag op locatie laden, doormiddel van de kraan op de auto kunnen wij ook als de ruimte beperkt is laden. Ook is er mogelijkheid om met combinatie te transporteren (met de aanhanger).

We zijn flexibel in onze capaciteit, met containers van 6m3 tot 40m3. Voor de verwerking van afval werken we samen met betrouwbare Verwerkers, die net als ons, waarde hechten aan duurzaamheid en Co2 uitstoot tegen te gaan.

Wij hechten ook waarde aan onze partners voor diverse werkzaamheden in het assortiment denk hierbij bij voorbeeld aan, egaliseren van percelen Her constructie van grondwerkzaamheden, beplantingen, verhardingen Alles wordt verzorg in een goede communicatie, planning, indeling, en juiste veiligheid VCA verantwoord werken,

Wagen/machinepark

Nieuwbouwcontainers van 6 tot en met 40 m3

Ook nieuwbouw containers, voor u groen afval of dergelijke kunnen wij u leveren denk hierbij aan Vloeistof dicht, met kiep klep, en rubber, aftapkraan Containers variëren van 6 m3 tot 40 m3 Op wens gemaakte afwijkende maten, geen probleem Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, ‘De koffie staat klaar, met ze allen maken we het waar ‘

Neem gerust contact op

'De koffie staat klaar, met z'n allen maken we het waar'